Denne konkurrence er sponsoreret af Wooden World og her finder du vores konkurrencebetingelser.

Vinderen af konkurrencen kan valgfrit vælge et ur fra vores webshop, fra mærket Ab Aeterno – læs mere om hvem de er, ved at trykke her.

Alle som deltager i konkurrencen, får 10% rabat hos Wooden World ved næste køb. De 10% rabat er først gyldige ved konkurrencens afslutningsdato. For at få de 10% rabat, skal man sende en mail til support@woodenworld.dk, hvori man tilkendegiver at man har deltaget i konkurrencen og under hvilken Facebook profil, så vi kan sikre os deltagelsen er sket fyldestgørende. De 10% rabat har ingen tidsbegrænsning.

For at deltage i konkurrencen på Wooden Worlds Facebookside, kræver det man som bruger både liker og kommenterer opslaget, der vedrører konkurrencen. Såfremt man kun liker eller kommenterer billedet, er man ikke med i konkurrencen. Du accepterer vores konkurrencebetingelser, når du har både liket og kommenteret opslaget. Når du accepterer vores konkurrencebetingelser, accepterer du samtidig at vi må bruge navnet fra din facebook profil, hvis du vinder, til at komme i kontakt med dig gennem vores nyhedsfeed, såfremt vi ikke kan komme i kontakt med dig på andre måder. Hvis man som deltagende ikke vil risikere, at vi bruger ens navn, skal man sende en mail til support@woodenworld.dk, hvori man tilkendegiver at man har deltaget i konkurrencen og under hvilken Facebook profil, så vi kan sikre os deltagelsen er sket fyldestgørende.

Såfremt vi ikke kan komme i kontakt med vinderen, indenfor 5 dage af afgørelsen, vil en ny tilfældig vinder blive trukket. Konkurrencen varer fra fredag d. 04/03-2016 kl. 14:00 frem til søndag d. 27/03-2016 kl 16:00

Hver person kan kun deltage i konkurrencen én gang. Såfremt der opstår tvivl omkring dobbelt deltagelse, forbeholder vi os retten til at udelukke brugeren fra konkurrencen.

Vi ønsker alle vores deltagere en god konkurrence og glæder os til at finde en vinder!

Med venlig hilsen

Wooden World