BeWooden

 

Tanken om bæredygtighed, har spredt sig som ringe i vandet i verden og groet sig fast som rødder i jorden, rundt omkring i verden. I Danmark står vi selv inde for den tankegang – og det gør BeWooden også. Et brand som vi fører her på siden.

Historien om BeWooden startede i en lille landsby dybt inde i en dal i Tjekkiets bjerge. Her startede Daniel med at producere kunst ud af overskudstræ.

Interessen og talentet for sløjd og kunsthåndværk er gået i arv fra hans far. Det er en lang proces hvor kun gennemført håndværk sikrer at produkterne får den rette behandling og dermed højeste kvalitet. Disse håndlærte teknikker skaber resultater som end ikke maskiner kan hamle op med.

Det vigtigste i denne proces, er udvælgelsen. To forskellige stykker, fra samme træ, er aldrig ens. Det er det fascinerende ved denne branche – alt er unikt. Noget man ikke ser mange andre steder.

BeWooden har en skrædder, Hanka, som tager imod produkterne når de kommer fra værkstedet. Hun har ansvaret for at lægge sidste kærlige hånd på produkterne. Hun og hendes kolleger har ansvaret for tekstilproduktionen og syr alt i hånden til butterfliesne. Dette er den mest krævende del af processen.

Pungene ankommer halvfærdigt til Pavel, som tager sig af implementeringen af læderet. Det tager utrolig lang tid, at implementere dette læder, med træet og sikre den højeste kvalitet. Vi er meget fascineret af måden BeWooden arbejder med deres produkter på. Gennemarbejdet og bæredygtige materialer, hele vejen igennem.

 

Med de ord, er der ikke andet at sige end – BE WOODEN!

 

Med venlig hilsen

Martin

Wooden World

 

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 14.56.30 Skærmbillede 2016-03-11 kl. 14.56.41 Skærmbillede 2016-03-11 kl. 14.56.48 Skærmbillede 2016-03-11 kl. 14.56.55