..Leonardo Di Caprio!

Den årlige Oscar uddeling løb af stablen i nat, dansk tid, for 88. gang. Her var Leonardo Di Caprio nomineret for 6. gang i sin karriere og han endte så sandelig også med at vinde den fine pris, som var bedste mandlige hovedrolle.

Mange af jer husker ham nok bedst for filmen Titanic, 1997. Men Leo har også været med i film som Shutter Island, The Great Gatsby, Wolf of Wall Street, Inception og mange mange flere. Denne gang skulle det være og der skal lyde et kæmpe tillykke til en rigtig god skuespiller – som også er miljøaktivist. Derfor har vi valgt at hylde ham, med lidt spalteplads.

Leonardo Di Caprio går forest i kampen mod global opvarmning. Han har sin egen organisation, Leonardo DiCaprioFoundation, der støtter organisationer og initiativer dedikeret til at sikre en bæredygtig fremtid. Han sidder i bestyrelse hos flere organisationer; World Wildlife Fund (WWF), Natural Resources Defense Council (NRDC), Global Green USA, og Animal Welfare (IFAW). Og så beskæftiger størstedelen af hans hjemmeside og de fleste af hans sociale medier-profiler sig med miljømæssige nyheder. Han er om nogen et verdensklasse eksempel på hvad vores jord har brug for, hvis den skal overlades i nogenlunde stand til vores fremtidige generationer. I sin tale takkede han sin familie og venner, men samtidig sagde han også:

Vi skal arbejde sammen om de klimaforandringer, der sker lige nu. For vores børns børn. Jeg takker jer alle for denne fantastiske pris. Lad os ikke tage denne planet for givet. Jeg tager ikke i aften for givet, sagde han.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Leonardo for prisen og endnu en hyldest for hans kæmpe arbejde, for miljøet! Vil du støtte miljøet og samtidig erhverve dit et nyt unikt ur? Køb et af vores ure og hjælp os med at plante endnu flere træer, læs mere her!