Miljøvenlighed

Som virksomhed, har vi et ansvar for at passe på vores jord og alt hvad jorden har at byde på. Derfor har vi valgt at fokusere på salg af lige netop træure. Produktionen af disse urer, udleder mindre CO2 end normale ure, da det er et naturligt materiale. Vores ure er kemikaliefri og bionedbrydelige – altså bliver der i store træk, brugt mindre af jordens ressourcer, ved træure. Og hvem vil ikke også gerne udstråle, at man tænker på miljøet på en afdæmpet måde – og samtidig se super stilet ud?

Lethed

Okay, men jeg tænker altså ikke så meget over miljøet og baserer ikke mine køb udfra en grøn tankegang, tænker du måske – og det er også fair and square. Men der er flere fordele ved et træur. Urene har en minimal vægt og en maksimum komfort. Træ vejer, helt naturligt, meget mindre end metal og aluminium og det øger behageligheden en del, når du bærer dit træur – du bliver ikke træt af at have det på.

Naturlighed

Et træur er afhængig af brugerens kropslige olier. Som mennesket, er træ noget som lever og ånder – derfor anbefaler vi altid, at gå med uret, så meget som muligt. Træet optager de naturlige olier, som kroppen udleder, til at bibeholde dets skinnende og flotte udseende. Har du ikke mulighed for at have det på så ofte, vil et par dråber fra en citron, hjælpe med at holde dit ur i så god stand som muligt – ikke mere end et par dråber.

Sjældenhed

Har du et træur, kan du regne med at blive samtaleemnet, af og til – i positiv forstand. Disse ure er unikke. Hvert ur, er produceret med deres eget stykke træ og naturlige komponenter og derfor vil du aldrig se 2 fuldstændig ens træure. Ikke engang de samme modeller, er helt ens. Udover dét, er et træur stadig et uopdaget stykke fantastisk smykke, som der ikke er mange der har. Skal du være en af de første? Find dit træur her!