Personlige oplysninger og betaling
Hver gang du som kunde handler på vores webshop, indsamler vi enkelte informationer om dig. Her er der tale om navn, e-mail og adresse. Disse informationer bruger vi kun til at kunne kontakte dig, hvis der opstår et problem i købsprocessen. Disse oplysninger beholder vi i 2 år frem.

Vi kommer ALDRIG i besiddelse af dine kreditkortoplysninger, da disse udelukkende håndteres af vores tredjeparts betalingssystem, Yourpay. Vi garanterer at dine oplysninger ikke bliver solgt videre til en 3. mand. Dine kreditkortoplysninger bliver krypteret på deres servere, og du er derfor sikker på, at din betaling sker sikkert, og uden at nogen “kigger dig over skulderen”. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan Yourpay behandler dine oplysninger og hvem de er, kan du besøge deres hjemmeside, https://www.yourpay.io/da-dk/benefits_artificial_intelligence.php

På internettet har du ingen selvrisiko og er derfor beskyttet bedre, end du er i fysiske butikker. Hvis dit kort misbruges i en fysisk butik, vil du have en selvrisiko på 1200 kr., ved misbrug af pin-koden. I alle online webshops, som bruger SSL(Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, har du ingen selvrisiko. Der kan desuden aldrig trækkes et større beløb, end det som er godkendt ved købet.

Vi modtager følgende kort på vores webshop: Visa Dankort, Visa Electron, Master Card.

Har du modtaget en rabatkode til dit køb, er det kun muligt at benytte én kode per køb.

Priser
Alle priser på vores webshop er inklusive told, afgifter, gebyrer osv. Alle priser er angivet i danske kroner, hvor intet andet er anført. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Levering
WoodenWorld.dk leverer deres varer til hele Danmark. Vi leverer med Post Danmark og alle varer bestilt inden klokken 15:30, vil blive sendt af sted samme dag. Leveringstiden kan variere, men du vil typisk have dine varer mellem en til tre dage efter, at du har købt dem hos os.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du altid retten til at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra leveringstidspunktet. Hvis ’’uheldet’’ skulle være ude, og du ønsker at returnere din vare eller varer, bedes du informere os først via vores email, support@woodenworld.dk. Efter du har informeret os, har du 14 dage til at få returneret varen til os. Varen bedes sendes til 3600 Frederikssund, Baunehøjen 35.

For at fortrydelsesretten skal gøre sig gældende, skal produkterne returneres i original emballage. Selvom emballagen er brudt, kan du stadig godt få returneret varen. Dog skal du være opmærksom på, at en eventuel værdiforringelse af varen vil blive fratrukket krediteringen til dig som forbruger. Når vi modtager varen på vores lager, vil du modtage en status på den e-mail, som du har oplyst ved købet. Pengene vil blive ført tilbage til din konto, så snart vi har modtaget varen. Vi dækker ingen omkostninger ved fortrydelse af køb.

Bytte af vare
Hos WoodenWorld.dk yder vi en udvidet 60 dages bytteret, som gør sig gældende fra den dag, varen er modtaget. Portoen fra forbruger til virksomhed skal forbruger selv betale – men vi betaler fragten, når det nye produkt er fundet, og skal sendes tilbage til forbruger.

Reklamationsret
Der ydes som minimum to års reklamationsret på alle vores produkter, medmindre andet er anvist. Du bedes rette henvendelse hurtigst muligt, efter du har opdaget en fejl ved din vare. Skulle uheldet være ude, og det viser sig, at du har købt et produkt af os med en fabrikationsfejl, er der tre muligheder:

– Varen sendes tilbage til vores lager, og vi reparerer skaden.
– Varen sendes tilbage til vores lager, og vi bytter varen.
– Varen sendes tilbage til vores lager, og vi giver pengene retur.

Reklamationsretten omfatter ikke skader, som er sket som følge af betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller andet misbrug fra brugerens side. Et eksempel på dette, kunne eksempelvis være, hvis uret er blevet båret under en fodboldkamp eller anden sport eller fysisk aktivitet, som indebærer risiko for hårde slag mod uret. Bemærk venligst også at reklamationsretten ikke dækker batterier eller fugtskader på ure, som ikke er vandafvisende. Derudover dækkes der heller ikke ved slitageskader på glas, lænker, remme, urkassen, krystaller og andre udvendige smykker, medmindre der gøres opmærksom på dette umiddelbart efter købet. Disse vil være anset som almindelig slitage, som dagene går efter købet.

Skulle du have brug for, at gøre brug af din fortrydelsesret eller ret til ombytning, så udfyld venligst vores fortrydelsesformular og send den til os på mail med det samme eller print den ud og vedlæg i pakken, med uret. Fortrydelsesformularen, kan du hente herunder:

Fortrydelsesformular

Online Dispute Resolution

Are you from a country, other than Denmark and you want to make a complaint, regarding an experience with us, you have to use this online platform, set up by the Europe Commission.